برای تبدیل شدن به یک کارآفرین خوب باید قدرت تان را در طول مسیر موفقیت حفظ کنید، زیرا شروع یک کسبوکار جدید یک فرآیند طولانی مدت است و ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شوید. رعایت کردن عادت کارآفرینان موفق دنیا میتواند شما را در مسیر موفقیت نگه دارد. اگر می خواهید دنیا به جای بهتری تبدیل کنید علاقه شرط لازم برای اینکار است ولی کافی نیست.
خیلی از کارآفرینان موفق مانند هاوارد شولتز (بنیانگذار استارباکس) و ایلان ماسک (بنیانگذار تسلا و اسپیس ایکس)، عادتها و رفتارهای مشترکی داشتند که در ادامه با آن رفتارها آشنا خواهیم شد.
آنها هیچ وقت تسلیم نمیشوند
بسیاری از سرمایهگذاران اعتقاد دارند از مهمترین دلایل شکست در راهاندازی کسبوکارهای جدید، این است که مؤسسان آن کسبوکار خیلی زود تسلیم می شوند. کارآفرین های موفق ممکن است به شما بگویند که گاهی واقعا کف گیرشان به ته دیگ می خورده، اما هیچوقت تسلیم نشده اند. چقدر خوب میشد اگر تمامی کارآفرین های تازهکار نیز همین طور بودند و هیچ وقت تسلیم نمیشدند.
آنها آیندهنگر هستند
وقتی کارتان پیشرفت زیادی میکند یا به اصطلاح روی غلتک میفتد، مدیرتش بسیار آسان می شود. تنها زمانی که یک رقیب پا توی کفش تان می کند، باید واکنش نشان بدهید. برای مثال استیو جابز محصولاتی که عمر آ«ها بیشتر از چند ماه میشد را کنار میگذاشت، حتی آنهایی که فروش فوق العادهای داشتند. اینکار استیو جابز باعث محبوبیت برند اپل شده بود. ممکن است این کار یک استراتژی بسیار چالش انگیز باشد اما شما با پیروی کردن از این استراتژی میتوانید به پیروزیهای مهمی در دراز مدت برسید.
همچنین بخوانید: “آموزش رایگان لینک سازی PBN”
هیچ وقت بهانه نمیآورند
یکی دیگر از عادت های کارآفرینان بزرگ و موفق این است که آنها به جای اینکه تقصیرها را به گردن دیگران بیاندازند، همیشه آماده یادگیری و پذیرش اشتباهات خود هستند و از اشتباهات گذشته خود درس میگیرند. مثلا هاوارد شولتز به راحتی پذیرفت که موفقیت های اولیه کسبوکارش، اعضای تیمش را کمی مغرور کرده که با برنامه ریزی درست و خلاقیت این مشکل را حل کرد.
تمرکز روی راه حلهای بسیار خاص
امروزه بیشتر ایدههای استارتاپی که میبینم یا یک راهکار تخصصی در حوزهی سوشیال نتورک هستند یا ادغام چند پلتفرم موجود برای ایجاد یک پلتفرم چندمنظوره. این در حالی است که کارآفرینانی که به موفقیت همیشگی فکر می کنند، به دنبال راهحل های جدید و مبتکرانه در بازارهای بزرگ و در حال رشد هستند. البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که ریسک اینکار بسیار بیشتر از تک ایده بودن است.
پیدا کردن شریک یکی از عادات کارآفرینان موفق
اصلا فکرش را هم نکنید که حتی یک طرح خیلی خوب هم بتواند خود به خود و بدون کمک گرفتن از کانال های توزیع حاکم و از شریک هایی که با مشتری ها در ارتباط هستند، به فروش برود. کارآفرینهایی که آیندهنگرند و به درازمدت فکر می کنند، روی هسته ی رقابتشان تمرکز می کنند تا یک برند شناخته شده بسازند. آنها قرار نیست همه ی کارها را خودشان انجام بدهند.
کارآفرینان موفق اطرافشان را با آدم های موفق و مثبت پر می کنند
کارآفرینان موفق با آدم هایی همنشینی می کنند که از خودشان موفقتر و باهوش تر باشند، همچنین مهارت های مکملی داشته باشند تا دانش خود را افزایش دهند. هر چند ممکن است آنها همه چیز را به سرعت نپذیرند اما به جای اینکه برای انجام نشدن کارها آسمان ریسمان ببافند، همیشه دیدشان به روی افکار جدید باز است.
هدف خود را بر پول ترجیح میدهند
استیو جابز موفقیت دراز مدت کارش را مدیون هدفش می دانست؛ هدف استیو جابز چی بود؟ تغییر دنیا! اما وقتی به سود چشمگیری برای مدت زیادی دل بست عقبنشینی کرد. حتی بهترین موفقیت کاری تان هم نمی تواند کسبوکارتان را تا آخر عمر پیش ببرد و باید به فکر یک ایده ی بهتر برای پیشرفت تان در طولانیمدت باشید.
سخت کار کردن از عادت های کارآفرینان موفق
کارآفرینان موفق نه تنها از روی عادت بیشتر کار می کنند، بلکه نتایج برتر و بهتری نیز می گیرند. ویژگی بارز کارآفرینان همیشه موفق تمرکز روی فاکتور مهم و سطح باورنکردنی اطلاعاتشان درباره ی موضوعات کلیدی است. آنها آغوششان را روی حجم کارهایی که شاید برای بقیه خوشآیند نباشد، باز می کنند.
برای اینکه به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید، تنها کافی است حواستان به دیدگاهتان باشد و تمام کارهای مربوط به کسب و کار خود را دقیق و کامل انجام دهید و پس از هر چند وقت، چه پیشرفت کرده باشد چه پسرفت، درس بگیرید. وقتی یک سرمایه گذار، فردی با عادتهای ذکر شده که آن فرد شما باشید را ببیند، به نظرها و طرحهایتان با دقت توجه می کند و منجر به موفقیتهای طولانی مدت میشود.