لینک سازی داخلی چه تاثیری بر سئو سایتها می گذارد؟ این سوالی است که خیلی از وبمستران پاسخی برای آن نیافتهاند. میلیونها سایت در فضای اینترنت وجود دارد و روزانه میلیونها جستجو انجام میشود. اتخاذ برترین استراتژیهای سئو بهترین راه برای شناساندن کسب و کار شما در محیط اینترنت است.
سئو به مجموعه تکنیکهایی گفته میشود که با استفاده از آنها میتوان رتبه یک سایت را در موتورهای جستجو به خصوص گوگل، بهبود بخشید. یکی از مهمترین تکنیکهای سئو و بهینه سازی سایت که اغلب نیز فراموش میشود، لینک سازی داخلی است. امروز قصد داریم بگوییم که لینکهای داخلی چیستند و چرا برای استراتژی سئو مهم هستند؟ حتما این مطلب را تا انتها بخوانید.
لینکهای داخلی چیستند؟
پیوندهای داخلی یا همان لینک داخلی پیوندهایی هستند که در یک دامنه از یک صفحه به صفحات دیگر ارسال میشوند. این نوع پیوندها معمولا در صفحاتی از یک سایت استفاده میشود که دسترسی به دیگر محتواهای سایت به دلیل حجم بالای متن ممکن است دشوار باشد.
به عنوان مثال فرض کنید وبسایتی درباره آموزش عکاسی دارید که در آن به کاربران خود راهنماییها و اطلاعات مهم در مورد نحوه استفاده از انواع دوربین و چگونگی ادیت عکس ارائه میدهید. احتمالا بسیاری از مطالب آموزشی که در سایت خود بارگذاری میکنید بسیار طولانی خواهند بود و همچنین ممکن است مطلب جدید شما مکمل تعدای از مطالب پیشین باشد.
لینک سازی داخلی به شما اجازه میدهد که این مطالب را به یکدیگر ارتباط دهید. با ارتباط این مطالب شما به خواننده سایت خود اجازه خواهید داد تا مطالب آموزشی بیشتری را بخواند که مرتبط با موضوع فعلی مطلب شما است.
با این حال این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که در استفاده از لینکهای داخلی نباید زیاده روی کنید و باید طبق استراتژی خاص پیش بروید. پیشنهاد میکنیم شبکهای از لینکهای مربوط به مطالب مختلف سایت خود آماده کنید و مطالب مرتبط را به یکدیگر پیوند دهید. حداکثر تعداد پیوندهای داخلی در هر مطلب 1000 کلمهای 2 عدد است.
پیشنادی:”بهترین مطالب آموزش سئو و بهینه سازی سایت”
چرا لینک سازی داخلی مهم است؟
اهمیت لینک سازی داخلی به دو دلیل زیر است:
- آنها به خوانندگان مطالب اجازه میدهند تا مطالب ببیشتری را مطالعه و مدت بیشتری را در سایت شما سپری کنند.
- سه مرحله از کار ربات گوگل (ربات خزنده گوگل) را آسان میکنند.
سه مرحله از کار ربات خزنده عبارتند از:
- خزیدن
- ایندکس کردن
- رتبه بندی
انواع لینک سازی داخلی
یادگیری انواع لینکهای داخلی این امکان را به شما میدهد که یک استراتژی سئو خوب تدوین کنید. پیوندهای داخلی بر اساس سهولت دسترسی کاربر به آنها در مکان خاصی از صفحه ایجاد میشوند. با توجه به این موضوع 5 نوع از لینک سازی داخلی را در زیر بیان میکنیم:
لینک محصول به محصول
اگر صفحات محصولات یا خدمات شما با یکدیگر مرتبط هستند، آنها را با یکدیگر از طریق لینکهای داخلی پیوند دهید. یا اگر وبسایت شما وردپرسی است میتوانید با استفاده از افزونه محصولات مشابه را در صفحه محصول خود نمایش دهید.
پیوند از صفحات محصول به صفحات دسته بندی
پیوند دادن صفحات محصول خود به صفحات دسته بندی به طوری که افراد بتوانند به جایی که شروع کردهاند برگردند بسیار مهم است. Breadcrumbs که مسیرهای ناوبری در سایت شما هستند، یک راه عالی برای پیوند دادن صفحات محصول به صفحات دسته بندی هستند. افزونه Breadcrumb NavXT به ایجاد این مسیرهای ناوبری کمک خواهد کرد.
صفحات دسته بندی به دستههای دیگر
پیوند دادن یک صفحه دسته بندی به صفحه دیگر یک راه عالی برای بهبود سئوی شما است. صفحات دسته بندی سئوی بهتری نسبت به صفحات محصول شما دارند. بنابراین باید از این مزیت استفاده کنید و لینکهای داخلی را با کلمات کلیدی صحیح در انکر تکست قرار دهید.
پیوند محتوای وبلاگ به دستهها و محصولات
هر بار که محتوایی را در وب سایت خود منتشر میکنید، به صفحه دسته بندی همان مطلب نیز پیوند ایجاد کنید. کسب و کارها معمولا به این موضوع اهمیت نمی دهند در عوض به لینک سازی محتوا به محتوا تمرکز میکنند. حتما از این روش استفاده کنید زیرا تاثیر زیادی بر روی سئو سایت شما خواهد گذاشت.
لینک سازی داخلی از محتوای به محتوای دیگر
این نوع لینک سازی از اصلی ترین روشهای ایجاد پیوندهای داخلی است که تمامی وبسایتها از این روش استفاده میکنند. هر چقدر که محتوای بیشتری بنویسید، بیشتر باید به به این نوع لینک سازی داخلی اهمیت دهید.
لینکهای داخلی ابزاری عالی برای تکمیل استراتژی سئوی سایت شما هستند. هر از چندگاهی تمامی صفحات وبسایت خود را بازبینی کنید تا صفحاتی که نیاز به ایجاد پیوندهای داخلی دارند را بیابید و لینکها را ایجاد کنید. پیشنهاد میکنیم که از تمامی روشهای گفته شده در بالا برای ایجاد لینک داخلی استفاده کنید تا روند رشد سایت شما سرعت بیشتری پیدا کند.